Ordspårk.nu delar med sig av alla de bästa ordspårken till dig och din webbplats


De bästa och mest tänkvärda ordspråken och citaten om ansvar

Här listas endast de bästa och fyndiga ordspråken om ansvar som kan vara ett gammalt ordspråk eller citat om ansvar eller nya tänkvärda citat eller ordspråk beträffande ansvar.


Om du uppdaterar sidan genom att trycka på t.ex. Hem i vänsterpanelen så kan det komma upp nya ordspråk om ansvar.

Lista över de bästa ordspråken om ansvar


En mogen man är sin egen domare. Till slut blir hans enda fasta stöd troheten mot egen övertygelse. Andras råd är välkomna och värdefulla, men de befriar honom icke från ansvaret. Därför kan han bli mycket ensam.

Dag HammarskjöldBitterhet är ett slöseri med energi. Men den har ändå en viss lockelse eftersom den alltid erbjuder oss en färdig syndabock. Alternativet är att vända sig inåt, att sörja det vi aldrig blev, att ta ansvar och gå vidare.

Deepak ChopraAtt be en kvinna om lov att kyssa henne innan man gör det är bara ett oförskämt sätt att lägga hela ansvaret på henne.

Helen RowlandEn framgångsrik ledare kan delegera allt ansvar, skylla alla misslyckanden på andra och ta åt sig hela äran.

Ronald ReaganAlla är ansvariga inför alla för allt som sker på jorden.

DostojevskijEn person som inte får information kan inte ta ansvar. En person som får information kan inte låta bli att ta ansvar.

Jan Carlzon


Om du har några fler tänkvärda, kända eller riktigt bra ordspråk eller citat om ansvar får du gärna kontakta oss så att vi tillsammans kan göra sidan över de bästa ordspråken gällande ansvar ännu bättre.