Ordspårk.nu delar med sig av alla de bästa ordspårken till dig och din webbplats

De bästa och mest tänkvärda ordspråken och citaten om morgon

Här listas endast de bästa och fyndiga ordspråken om morgon som kan vara ett gammalt ordspråk eller citat om morgon eller nya tänkvärda citat eller ordspråk beträffande morgon.


Om du uppdaterar sidan genom att trycka på t.ex. Hem i vänsterpanelen så kan det komma upp nya ordspråk om morgon.

Lista över de bästa ordspråken om morgon


-Om ni skulle ta och gå hem nu så att ni kan komma tillbaka igen i morgon. För om ni inte går hem så kan ni ju inte komma tillbaka. Och det vore ju synd.

Astrid Lindgren - Pippi LångstrumpI morgon skola vi mötas, döden och jag -, Han skall stöta sin värja i en vaken man.

Dag HammarskjöldLev idag som om du skulle dö imorgon

Mahatma GandhiGör så gott du kan idag. I morgon kan du kanske göra det ännu bättre.

Sir Isaac NewtonAtt oroa sig för morgondagen, det är som att betala ränta på ett lån man inte har fått.Dagen idag är den morgondag som du bekymrade dig för igår.Den som menar att det var bättre förr, mår bättre idag än i morgon.

Jan-Olof PerssonDet som gick galet idag blir en bra historia imorgon.Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.Gör inte idag, det du kan få någon annan att göra i morgon.Missar du en timme på morgonen måste du jaga efter den hela dagen.

Engelskt ordspråkMod är inte alltid högröstat. Ibland är modet den stilla röst som i slutet av dagen viskar: jag försöker igen imorgonOm du tänker börja ett nytt liv i morgon, starta då redan i dag.Oro är den ränta du måste betala när du lånar bekymmer från morgondagen.Planera att vara spontan imorgon.Politisk skicklighet är att förutsäga vad som kommer att hända imorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Och efteråt förklara varför det inte inträffade.

Winston ChurchillSkjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.

Mark TwainSkjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av i dag.

Josh BillingsSkjut inte upp till morgondagen vad du kan göra idag - för om du gillar det kan du göra om det i morgon igen.Ta ut alla glädjeämnen i förskott så att du är säker på att få dom, skjut upp alla problemen till morgondagen så slipper man rätt många av dom. Tala en vän tillrätta i hemlighet, men beröm honom inför andra.

Kames LingTänk om jag någon gång skulle våga. Ta första steget. Leva lite. Kanske i morgon?Väldigt få människor lever idag, i stället planerar dom för morgondagen.

Jonathan Swift


Om du har några fler tänkvärda, kända eller riktigt bra ordspråk eller citat om morgon får du gärna kontakta oss så att vi tillsammans kan göra sidan över de bästa ordspråken gällande morgon ännu bättre.