Ordspårk.nu delar med sig av alla de bästa ordspårken till dig och din webbplats

De bästa och mest tänkvärda ordspråken och citaten om stark

Här listas endast de bästa och fyndiga ordspråken om stark som kan vara ett gammalt ordspråk eller citat om stark eller nya tänkvärda citat eller ordspråk beträffande stark.


Om du uppdaterar sidan genom att trycka på t.ex. Hem i vänsterpanelen så kan det komma upp nya ordspråk om stark.

Lista över de bästa ordspråken om stark


Civil olydnad är inget acceptabelt politiskt arbetssätt. Det underminerar demokratin och ställer de svaga och tysta åt sidan.

Fredrik Reinfeldt - Stenen i handen på den starkeDe svage kan aldrig förlåta. Förlåtelse är den starkes attribut.

Mahatma GandhiGlädjen kan vara en måttstock på vår tro. För lika starkt som vi tror, lika mycket måste vi också glädja oss.

Martin LutherOm du tar en folköl va, och fryser in den. Sen tinar du upp den igen, men du tinar upp den jävligt fort, då blir det en starköl utav den. Det är säkert!

Percy TårarDet som inte dödar mig, gör mig starkare.

Johann Wolfgang von GoetheVärldens starkaste man är han som står mest ensam.

Henrik IbsenEkar växer sig starka i motvind och diamanter framställs under högt tryckAllt man inte dör av blir man starkare av.

Fredrich NietzscheDen är trofast, den är alltid lika stark och den varar hela livet.Jag är starkast när jag skrattar åt min svaghet.

DiktoniusSäga vad man vill så finns det dock en sorts kärlek som består varje prov. Den är trofast, den är alltid lika stark och den varar hela livet. Det är egenkärleken.

Jean Paul SartreTårar är kvinnans starkaste vapen men hennes djupaste förnedring.

William Shakespeare


Om du har några fler tänkvärda, kända eller riktigt bra ordspråk eller citat om stark får du gärna kontakta oss så att vi tillsammans kan göra sidan över de bästa ordspråken gällande stark ännu bättre.